Каталог

Общи условия

ВНИМАНИЕ! Ако използвате този уеб сайт се счита, че ПРИЕМАТЕ и сте съгласни с тези условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля не използвайте този уеб сайт. Ако решим да променим политиката - промените ще публикуваме на тази страница! Така винаги ще знаете каква информация изискваме от Вас и защо тя ни е необходима както и вашите права и задължения. За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на посочените в страница Контакти телефони или използвайки формата за мнения и въпроси.

ОТГОВОРНОСТИ

Ние уважаваме правата на всички посетители и клиенти на сайта и се задължаваме да ги пазим. Фирмата ни стриктно спазва закона за защита на личните данни, което означава, че по никаква причина вашият e-mail няма да бъде предоставян на трета страна.

Електронния магазин не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, както и в случай на забавяне на пратката по причина на куриера. В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул или се предвиди забавяне на комплектоването на поръчката, Вие ще бъдете информирани, чрез телефонен разговор или с писмо, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули.

Вашите лични данни ще бъдат използвани само за: да обработим поръчката ви, да ви уведомим за новини или нередности свързани със електронния ни магазин, но няма да бъде давана или продавана на други страни по никаква причина.

Ще е необходимо да ни предоставите следната информация:

За да сe регистрирате

- Вашите имена.

- Вашият имейл адрес.

За да направите успешно поръчка

- Ваш адрес

- Мобилен или стационарен телефон.

Нямате право да излагате или изпращате от или към този уеб сайт каквато и да е незаконна, обидна, клеветническа, неприлична, порнографска или друга информация, която е в нарушение с действащите закони.

ПОРЪЧКА НА СТОКИ

Поръчването на определена стока става след потвърдена регистрация на клиент. Действието представлява волеизявление, което обвързва със силата на договор в смисъла на ЗЗД клиента и ОНБОКСМЕДИЯ ЕООД, в съответствие с описаните в настоящия документ Условия за ползване и правилата на Закона за защита на потребителите и правилата за търговия (ЗЗППТ).

Офертите съдържат основна информация за предлагания продукт съобразно вида му и указване на цената му. Част от офертите са придружени със снимков материал.

Указаната цена на отделната стока е крайна и е за 1 брой.

Клиентът посочва основните параметри на желаната от него стока, съгласно предоставените опции и вида на стоката (модел, цвят, брой и др.п.).

При поръчката клиентът задължително посочва изискваните данни, чрез които е възможно да се установи обратна връзка от наша страна.

Посочването на неверни данни прави поръчката невалидна и тя не обвързва ОНБОКСМЕДИЯ ЕООД със задължението за изпълнение на доставката.

ДОСТАВКА НА ПРОДУКТИТЕ

Стоките, поръчани от нашия електронен магазин, се доставят:

- с куриер до адреса, указан при заявката (имайте предвид че е хубаво да оставите адрес на който ще сте през работно време от 09:00-18:00 часа, може да бъде и служебен)

- или до наш обект по мрежата ни.

Срокът за комплектоване на поръчката е от 1 до 3 работни дни и зависи от обема на направената от вас поръчка.

При телефонния разговор за потвърждение на Вашата поръчка ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер или доставени в нашия обект Вашите покупки.

* Ако клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за отпаднала и ОНБОКСМЕДИЯ ЕООДсе освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.

* В случай, че клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка разходите и по допълнителната доставка.

ОТКАЗ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧАНА И ДОСТАВЕНА СТОКА

Клиент, поръчал стока от електронния магазин на ОНБОКСМЕДИЯ ЕООД, има право да откаже получаването на поръчана от него стока, когато тя му е доставена, само в посочените в настоящите условия случаи.

В случай:

1. Ако доставената стока явно не съответства на поръчаната от клиента и това може да се установи, чрез обикновен преглед на стоката;

2. Ако при транспортирането стоката или нейната опаковка е повредена;

3. Ако цената, която клиентът следва да заплати, не съответства на първоначално оферираната в страницата на ОНБОКСМЕДИЯ ЕООД.

4. Ако не е спазен срока, обявен за доставка;

5. При условията на чл. 69, ал. 3 от ЗЗППТ.

6. Рекламации по гореизброените пунктове се извършват само в момента на доставката.

7. Извън изброените случаи, клиентът няма право да откаже да получи и заплати поръчаната от него стока. В противен случай той дължи заплащане на извършените разходи и по доставка и по връщане на стоката.

8. За случаите на отказ за получаване на стоката се съставя протокол в момента на доставката. Ако клиентът откаже подписването на протокола, се приема, че отказът му за получаване на стоката е неоснователен и той дължи заплащане на разходите и по доставката и по връщането на стоката.

ПРАВО НА РЕКЛАМАЦИЯ

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:

1. констатирани липси;

2. дефекти на стоката;

3. несъответствие с обявения размер;

4. несъответствие с обявената търговска марка.

Рекламацията се предявява до 7 работни дни след закупуването на стоката. Вие трябва да съхранявате получените от доставчика стоки, тяхното качество, безопасност и касова бележка/фактура по време на 7-дневния срок

При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за:

1. възстановяване на заплатената сума;

2. заменяне на стоката с нова;

3. отбив от цената;

 

Всички рекламации се предявяват в Шоурум GH, Младост-4, бл 482. Ако клиентът няма възможност да посети магазина, изпраща закупения продукт за негова сметка до офис на Еконт Експрес Дружба 2.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

- Плащане с пощенски запис.

- Плащане с банков превод.

- Плащане с ePay.

- В брой при доставка с наложен платеж.

- В брой на служител на ОНБОКСМЕДИЯ ЕООД

- Плащане с пощенски запис. След потвърждаване от наша страна на поръчката Пощенски запис можете да изпратите от кой да е пощенски клон на нашия точен адрес за пощенски записи.

- Плащане с банков превод. След потвърждаване от наша страна на поръчката може да се използва както обикновен банков превод, направен в клон на банка, така и Интернет банкиране с предоставените от нас необходимите номера за банковия превод.

- Плащане с ePay. След потвърждаване от наша страна на поръчката може да ползвате ePay.bg - система за плащанe с банкови карти и микросметки чрез Интернет.

ePay.bg

- В брой при доставка с наложен платеж (плащане на куриера при получаване на пратката).

- В брой на служител на ОНБОКСМЕДИЯ ЕООД, който ви предава стоката в нашия обект. При това плащане към стойноста на покупката ви не се добавят никакви такси за доставка.

- С дебитна или кредитна карта в магазин Шоурум GH в Младост-4 бл.482.

ЦЕНА

Цената се формира от цената на стоката + цена за доставка.

Уважаеми , клиенти когато искате да получите нашите артикули, не в нашите обекти, а в къщи или на работното си място, към цената на стоката ще се добави и цена за доставката.

Цени за доставка

  • a) БЕЗПЛАТНА доставка при поръчки над 100 лева до офис на ЕКОНТ или СПИДИ - 0,00 лв.
  • b) Доставка до офис на ЕКОНТ или СПИДИ - 5,00 лв.
  • c) Доставка в цялата страна до АДРЕС за следващия работен ден - 7,00 лв.
  • d) Доставка в град София в рамките на деня - 5,00 лв.
  • e) Взимане на поръчката от СКЛАД: София, Младост 4 - 0,00 лв. 
  • f)  Взимане на поръчката от СКЛАД: София, Дружба 2 - 0,00 лв.

НАЛИЧНОСТИ: Стараем се да поддържаме актуална информация за наличността на продуктите, но не е изключено да има артикули, количествата от които са се изчерпали и това все още да не е отразено в сайта. В такъв случай ще бъдете уведомени по телефона при потвърждение на поръчката.

ГРЕШКИ: В случай на допусната печатна грешка в посочената на сайта цена или описание на поръчаната стока, ще бъдете уведомени по телефона в рамките на един работен ден след получаване на поръчката, при което ще имате възможност да се откажете от  направената поръчка. 

ОБЕЗЩЕТЕНИЯ

Клиентът е длъжен да обезщети ОНБОКСМЕДИЯ ЕООД и всички трети лица за всички претърпени вреди и пропуснати ползи, включително и за всякакви разходи и платени адвокатски възнаграждения, настъпили в следствие на предявени искове от и/или платени обезщетения на трети лица във връзка с неизпълнение на задълженията му по настоящия договор, нарушение на българското законодателство, приложимите чужди закони, настоящите Общи условия, добрите нрави или интернет етиката.

Клиентът е длъжен да обезщети ОНБОКСМЕДИЯ ЕООД и за всички вреди, причинени от трети лица, на които е предоставил паролата си, при използването на същата.

ОГРАНИЧЕНИЯ

Потребителите на интернет магазина имат право да се ползват свободно от ресурсите на сайта с изключение на ограниченията, описани в настоящите общи условия и други общо валидни ограничения.

Ограниченията са:

1. Потребителите нямат право да копират, разпространяват или ползват текстове, картини, образи или части от сайта, без изрично разрешение на ОНБОКСМЕДИЯ ЕООД.

2. Потребителите на интернет- магазина  нямат право да ползват автоматизирани системи за download на каквато и да било информация от сайта.

3. Потребителите нямат право да претоварват интернет магазина  с фиктивни заявки или друга информация (flood).

4. Потребителите няма право да ползват screenshot на сайта без изрично разрешение на ОНБОКСМЕДИЯ ЕООД.

5. Потребителите на интернет- магазина  нямат право да извършват действия, които нарушават общо установени правила на общуване и комуникация, да извършват злоумишлени действия, разпространяване на вируси и др.п., нарушаващи или увреждащи права или интереси на трети лица.

ВНИМАНИЕ! Ако използвате този уеб сайт се счита, че ПРИЕМАТЕ и сте съгласни с тези условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля не използвайте този уеб сайт. Ако решим да променим политиката - промените ще публикуваме на тази страница! Така винаги ще знаете каква информация изискваме от Вас и защо тя ни е необходима както и вашите права и задължения. За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на посочените в страница Контакти телефони или използвайки формата за мнения и въпроси.