Каталог
Луксозен вибратор "FUN FACTORY TIGER G-5" 22 см.
  • Луксозен вибратор "FUN FACTORY TIGER G-5" 22 см.

Луксозен вибратор "FUN FACTORY TIGER G-5" 22 см.

159,00лв.
Код на продукта: FUN1131035
Кол-во:  Поръчай

Описание:

TIGER G5 - Диво сърце
 
Неговата територия е градската джунгла. TIGER G5 е перфектният компаньон, с които да ви отведе из тесните улички и дворовете на удоволствието, осветени от неонови рекламни светлини. Той е властелинът на градската джунгла. С него всеки ден ще имате едно ново преживяване. Винаги на лов за удоволствие, за да избягате от рутината и да намерите следващото си еротично приключение. Той прави опасно и неустоимо първо впечатление, но в деиствителност TIGER G5 е котенце. Насладете се на силните му, мъркащи вибрации.
 
- Голям, впечатляващ, акумулаторен вибратор
 
- Силни, оптимизирано разпределени вибрации по цялата дължина на вибратора - с 25% по-голям интензитет
 
- FlexiFUN Technology: Особено гъвкав вибратор, изработен от устойчив силикон, който лесно се адаптира към тялото и неговите движения. Той гарантирано достига до горещите ерогенни точки, независимо от позата или пола ви
 
- Широката основа на TIGER G5 го прави безопасен за анални забавления и същевременно мощно масажира клитора или перинеума.
 
- Извитата глава на TIGER G5 стимулира G-точката при жената или простатата при мъжа.
 
- С общо 12 програми на вибрация, TIGER G5 точно като истински тигър в дивата природа е тих, когато е на лов - независимо дали е сам или с партньор.
 
- С ергономичен и интуитивен контролен панел вграден в удобната извита дръжка, приляга перфектно в ръката на потребителя. Можете да поставите показалеца в пръстена на дръжката, за да го задържите на място или движите и трите бутона могат да бъдат интуитивно контролирани с помощта на палеца. Навигацията е лесна и удобна с бутоните + и -. Червеният бутон FUN включва и изключва TIGER G5 само с едно кликване.
 
-  Мощният двигател на G5 вибратора дава още повече мощ на силиконовата му дължина. Интензивните вибрации се разпространяват без да губят сила целия вибратор чак до върха му.
 
- Дисплей за нивото на батерията на TIGER G5 ви помага във всеки един момент да знаете кога вашето котенце се нуждае от зареждане.
 
- Функцията QuickSTOP чрез бутон FUN спира всякакви тайни приключения за половин секунда.
 
- Функцията за заключване позволява TIGER G5 да може да напусне дома си и да изследва естествено си местообитание, като пътува по света дискретно в чанта или куфар.
 
- И съвсем необичайно за котки, той обича водата  - защото е напълно водоустойчив и може да бъде изцяло потопен във вода
 
- Подходящ за употреба и с дясна и лява ръка
 
- Акумулаторна батерия с USB магнитно зарядно устройство - включено в комплекта
 
- 100% водоустойчив
 
- Произведено в Германия
 
- Медицински силикон - без вредни вещества и мирис
 
- Кадифено гладка повърхност
 
Материал: Медицински силикон
 
Дължина: 22 см.
 
Използваема Дължина: 12 см.
 
Дебелина: 3.5 - 4 см.
 
Работи с USB магнитно зарядно - включено в комплекта.

Препоръки:

* Да не се използва от лица под 18 г.!

* Препоръчителна е употребата с лубрикант на водна основа.

* След употреба измийте и дезинфекцирайте.